Wm Veenstra Druk Print Sign Mail

Bedrijfsactiviteiten

Wm Veenstra is een eigentijds en fullservice grafisch bedrijf. Een bedrijf met een missie: Wm Veenstra maakt er meer van. Daar staan we voor. Dat doen we in druk, print, sign, planning, kwaliteit, snelheid, meedenken èn service.
De kwaliteit van ons printwerk is niet van druk te onderscheiden. Onze afdeling Print werkt met hoogwaardige en de allernieuwste apparatuur. Ideaal als er sprake is van een kleinere oplage, een gepersonaliseerde mailing of een gewenste supersnelle levertijd.
Communicatie wordt steeds visueler, de wens om op te vallen steeds groter. Dat wilt u toch ook? Onze afdeling Sign maakt dat onderscheid. Stickers, banners, posters, stoepborden, beursmaterialen etc. Met onze flatbed-printer Arizona 550 kunnen we plaatmaterialen, panelen, perspex en glas voor binnen- én buitengebruik bedrukken in kleur en zwartwit
U wilt drukwerk? Wij verzorgen het, vanaf de pers tot en met een kant-en-klaar eindproduct. Met ons uitgebreide machinepark kunnen we uw opdracht op iedere mogelijke manier drukken, binden, na-bewerken en beschermen.
Ontwerpen is een creatieve passie. Onze professionele studiomensen ontwikkelen met hun bureau ervaring ‘turn key’ opdrachten van nieuwe huisstijl, brochures, campagnes, retail uitingen etc. Niets voor niets won één van onze designers de DvhN prijs Delfsail 2016, daar mag hij heel trots op zijn, en wij met hem!
Zoek je een portal voor repeat opdrachten zowel fysiek als online, wij laten je graag kennismaken met onze portal Wm Easy…gemakkelijker kunnen we het niet maken…..

Opendag 2018

U kent het wel, op de hoek van de straat & langs de snelweg & in theaters & winkels overal komt u visuals tegen van klein tot grootformaat Abri's etc.
Kom kijken in de grafimedia keuken van ons 66 jaar jong bedrijf en beleef de moderne technieken, processen van onze studio en print-sign-druk apparatuur. Er bij zijn, is beleven!!

Route Omschrijving

Verlengde Bremenweg 31 - We hebben voldoende parkeergelegenheid.

Stages

  Met enige regelmaat bieden wij studenten Media & Vormgeving van het Alfa College stageplekken aan.

  Bezoekadres

  Verlengde Bremenweg 31
  9723 JV Groningen

  0503130313

  Website