Webhelp

Bedrijfsactiviteiten

Webhelp is marktleider in customer experiences. Al meer dan 30 jaar onderhouden we het contact tussen grote bekende A-merken en hun klanten. Bel je jouw bank of energieleverancier? Grote kans dat je een medewerker van Webhelp aan de lijn krijgt. Zonder dat je daar iets van merkt.

Sinds 2014 zijn we onderdeel van een van de grootste Europese business process outsourcers, de Webhelp Group. In Nederland werken meer dan 3500 collega's, verspreid over zes vestigingen voor de verschillende merken. We groeien hard, en hebben de ambitie om de grootste outsourcer wereldwijd te worden en klanten te boeien met innovatieve customer experiences.

Opendag 2017

Wil jij weten hoe het is om in het hart van de dienstverlening van de mooiste Nederlandse bedrijven te werken? Wij geven een kijkje in de keuken en je kunt deze dag bijzondere ervaringen bij ons opdoen.

Medewerkers vertellen over de praktijk; wat we doen op servicevlak en hoe je je commerciële talenten kunt inzetten. Win jij de quiz in ons Discovery Lab, doe je mee aan de training sollicitatiegesprekken en wil je zelf ervaren hoe het is om het eerste aanspreekpunt voor klanten te zijn?

Collega's van Webhelp ontvangen je graag!

Route Omschrijving

Webhelp is gevestigd aan de A7. Vanuit Groningen centrum neem je afslag 35, Hoogkerk. Bij de afslag rechts, 1e afslag op de rotonde. Na 600 meter bevindt het gebouw zich aan de linkerkant. Er is voldoende parkeergelegenheid. Per ov is Webhelp ook uitstekend bereikbaar: neem lijn 3 of 4 en stap uit bij de halte Eemsgolaan.

Vacatures

  Regelmatig hebben we vacatures voor klantadviseurs en teammanagers. Bekijk onze vacatures in Groningen op www.werkenbijwebhelp.nl

  Bezoekadres

  Eemsgolaan 9
  9727 DW Groningen

  0504046161

  Website