Bidvest Deli XL

Bedrijfsactiviteiten

Deli XL is totaalleverancier voor de foodservice markt. Wij zijn onze klanten in horeca, catering en zorg van dienst met betrouwbare leveringen, een totaal assortiment en additionele diensten.

Totaalaanbod in lekkere kwaliteitsproducten

Wie zijn gasten, cliënten, bewoners of patiënten iets lekkers voor wil zetten, heeft verse groenten nodig en goede kwaliteit vlees of vis. Kruidenierswaren en diepvriesproducten. Maar ook tafelservies en schoonmaakmiddelen. Deli XL biedt hierin een totaalaanbod van A-kwaliteit.

Advies, inspiratie en efficiëntie

Maar totaalleverancier zijn gaat voor Deli XL verder dan het hebben van een uitgebreid assortiment. Wij bieden klanten ook ondersteunende diensten waardoor zij nog efficiënter kunnen werken. Met advies, slimme bestelsystemen en een minimum aan administratieve stromen dragen wij bij aan het succes van onze klanten.

Op tijd bij u aan de deur

Dankzij ons fijnmazige distributienetwerk met gespecialiseerde regionale vestigingen, verscentra, distributiecentra en eigen wagenpark zijn wij in staat om praktisch altijd op tijd bij u aan de deur te staan.

Passie voor food, passie voor service

Met passie voor food en passie voor service werken we aan het bereiken van een gezond resultaat. Voor onze medewerkers, voor onze klanten en voor ons bedrijf. Wij nemen daarbij actief en met een eigen visie onze verantwoordelijkheid voor medewerkers, klanten en de maatschappij.

Feiten en cijfers

Missie: Deli XL – First for Foodservice; een gezonde onderneming voor medewerkers, klanten en maatschappij.
Vestigingen: 16, hoofdkantoor in Ede.
Marktaandeel: ca. 11%.
Omzet: ca. 725 miljoen euro.
Medewerkers: ca. 1.750.
Vrachtwagens: ca. 350.
Klanten: ca. 30.000 in horeca, catering en zorg. Waaronder ziekenhuizen, verzorgingshuizen, bedrijfsrestaurants, cateraars, restaurants, lunchrooms, hotels, cafetaria, fastfood, attractie- en bungalowparken, dierentuinen, congrescentra, gemakswinkels, etc.
Assortiment: ca. 60.000 artikelen van ca. 800 leveranciers. Vers, kruidenierswaren, diepvries en non-food. Eigen private labels als Deli XL Huismerk, Fresh4You (portieverpakkingen), Kook (convenience), Vers&zo (vers en gegaard), Reuser & Smulders (koffie- en theeproducten).
Additionele diensten: o.a. food & beverage en fastservice concepten (KiesKlaar, DailyBreak, Angliss), assortimentsanalyses, rendementstools en advies over gastvrijheidszorg.
Deelnemingen: Deli XL heeft minderheidsbelangen in de versbedrijven Van Gelder Groente & Fruit, Farm Fresh (Van Brussel en Lebouille), Van Bennekom Vlees, Prime Meat, Eetgemak en ATL Seafood en is actief met internetactiviteiten zoals Vers 24/7 en NonFoodProfessionals.nl.

Route Omschrijving

Osloweg

Stages

  Interne Logistiek
  Administratie

  Bezoekadres

  Osloweg 11
  9723 BE Groningen

  +31503685555

  Website