de Verbinding BV

Bedrijfsactiviteiten

De Verbinding BV is al bijna tien jaar een sociale onderneming in hout en aluminium. Bijna alle medewerkers bij De Verbinding BV zijn doof. Doordat communicatie tussen dove en horende mensen lastig is, komen doven moeilijk aan een reguliere baan. De Verbinding BV wil de klant een goed product bieden en doven een goede opleiding en goed werk geven. De Verbinding BV is dus een maatschappelijke onderneming waar de klant en de medewerker centraal staan.
De Verbinding BV maakt dakkapellen: sinds 2007 voor Schipper Kozijnen en sinds 2012 voor Ruiter Dakkapellen. Dat doen we met veel plezier. Door de hoogwaardige materialen en solide constructie hebben onze dakkapellen hoge isolatiewaarden en goede ventilatie. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur.
De Verbinding BV produceert aluminium schuifpuien en kozijnen, met het label Verantwoord Wonen. De producten onder dit label zijn duurzaam, voldoen aan de milieueisen en zijn geschikt voor energiebewuste woonprojecten. Aluminium is onderhoudsarmer dan hout en uitstekend te recyclen. Een duurzaam product gemaakt door een sociale onderneming. Klanten zijn bijvoorbeeld Schipper Kozijnen, BAM W&R, Polybouw en particulieren.
De Verbinding BV maakt houtskelet constructies en gebruikt daarvoor gecertificeerd hout. Producten zijn bijvoorbeeld bergingen, meterkasten, wanten en borstwering. Klanten zijn bijvoorbeeld Van Wijnen, Ooijevaar, Rutges Vernieuwt, Schipper Kozijnen, Plegt-Vos en Bouwborg.
Ook maakt De Verbinding decoratieve voorwerpen en designmeubelen, zoals de Oyyo en de >STILL.

Opendag 2018

Rondleiding door dove medewerkers met gebarentolk, bekijken van producten.

Route Omschrijving

Osloweg 31-35 is gelegen op het bedrijventerrein Zuid Oost, Groot Handels Centrum. Bij Cafe restaurant De Ringweg inrijden richting
Deli XL ( achterburen) en Sandd. De ingang is aan de kant van Sandd.

Stages

  Betreft de houtafdeling ( dakkapellen en houtskeletbouw) en aluminium ( schuifpuien).

  Bezoekadres

  Osloweg 35
  9723 BG Groningen

  +31503110000

  Website