stichting Klusbus

Bedrijfsactiviteiten

Stichting Klusbus is een aan werk gerelateerd dagbestedings- project waar wij mensen onder deskundige begeleiding en in een veilige omgeving een zinvolle daginvulling bieden. Tevens kunnen hier arbeidsritme en werknemersvaardigheden opgedaan worden. Onze deelnemers hebben allen een afstand tot de arbeidsmarkt.
Onze doelgroep bestaat uit mensen met met psychische problematiek en/of een licht verstandelijke beperking. Daarnaast bieden wij ook plaats aan mensen die om andere redenen een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld langdurig werklozen en cliënten uit de forensische psychiatrie die voor re-socialisatie in aanmerking komen.

Opendag 2017

Op deze dag verzorgen wij doorlopend rondleidingen, er is informatie beschikbaar en we laten zien wat we zoal ondernemen mét -en vóór onze deelnemers.
Ook verkopen we, tegen zeer schappelijke prijzen, onze zelfgemaakte producten en de bijzondere planten uit de kwekerij.
Uiteraard wordt er kof e, thee en limonade geschonken en zorgen wij voor wat lekkers.
Onze locatie De Buitenhof is deze dag van 10 tot 16 uur geopend voor alle belangstellenden. Dus familie, vrienden, buren, collega’s of losse geïnteresseerden... komt allen, jullie zijn van harte welkom!

Route Omschrijving

Campinglaan 1a, 9727 KH Groningen.
Ingang van het Stadspark aan de Hoogkerk-kant, aan het einde van de Peizerweg.

Stages

  MBO 4 SAW Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen.
  I.v.m. onze doelgroep gaat onze voorkeur uit naar 'ouder' iemand, iemand met vaak wat meer levenservaring en overwicht.

  Bezoekadres

  Campinglaan 1A
  9727 KH Groningen

  +31(0)50 8222676