Welkom Store

Bedrijfsactiviteiten

Een goede professionele uitstraling naar klanten toe is belangrijk voor elk bedrijf. Een nieuw product, uw uniek productieproces, seizoenaanbiedingen. Ieder bedrijf heeft een uniek verhaal te vertellen, mijn missie (Annemiek Nieboer eigenaar Welkom Store) is om dat verhaal vorm te geven. Dit kan zijn in drukwerk, social media, website en in het interieur. Een persoonlijke aanpak is belangrijk, daarom bied ik altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Ik ontwerp in opdracht en als freelancer (op locatie als nodig).

Opendag 2018

---Update---
Samen met 7 andere bedrijven hebben we een leuke route door ons pand! U krijgt een flyer met de route en informatie. Er is van alles te zien, van 3D printer tot CNC frees.
--------

Naast ontwerpen verdiept de Welkom Store zich ook in productie technieken. Tijdens OpenStad 050 hebben we o.a. een 3D printer staan en een snijplotter:

- 3D printer
- snijplotter (Silhouette Cameo)

Route Omschrijving

Bedrijventerrein Hoendiep Neutronstraat 7-2 - Gratis parkeren

Westelijke ringweg, Afslag (Mc Donalds) Hoendiep, 1 weg rechts, einde weg afbuigen naar links. U vindt ons na ca. 100 meter aan de rechterzijde Neutronstraat 7 (pand 7)

Bezoekadres

Neutronstraat 7
9743 AM Groningen

+316 47782902

Website