De Tafelheren/ Studio Mes

Bedrijfsactiviteiten

Toen Maaike Starreveld van MES ontwerp twee jaar geleden als interieurstyliste begon had zij voor haar eerste opdracht een vergadertafel nodig. ‘ik had ooit op een beurs zo leuk gesproken met een enthousiaste tafelmaker, Roelf Zersch van De Tafelheren, en bedacht deze te bellen. Toen we elkaars achternamen hoorden bleek dat onze vaders collega’s van elkaar waren geweest en zijn we als kinderen wel eens aan elkaar zijn voorgesteld’ en zo is de samenwerking ontstaan.
De tafel is er gekomen en na een jaar waren we toevallig allebei op zoek naar een grotere werkruimte die we vonden aan de Neutronstraat in Groningen.
Nu, een jaar later, hebben we deze ruimte samen omgebouwd tot een kantoor, showroom, opslag en werkplaats. Het is een leuke, inspirerende plek, waar nog meer creatieve mensen onder 1 dak samenwerken, klanten ontvangen en prachtige dingen maken! Echt een aanrader om even binnen te kijken!

Opendag 2018

& bedrijven aan de Neutronstraat zetten hun deuren open voor u! kom langs en laat je verrassen door alle verschillende bedrijven die je hier ziet.

Route Omschrijving

Neutronstraat

Bezoekadres

Neutronstraat 7
9743 AM Groningen

+316 19805020

Website