OpMaat3D

Bedrijfsactiviteiten

OpMaat3D ontwerpt en maakt meubels, interieurs, zelfbouwmeubels en specials. Door digitalisering van de productie zijn de mogelijkheden van ambachtelijk meubelmaken enorm vergroot. Geavanceerde ontwerp-software gekoppeld aan computergestuurde freesmachines hebben de weg vrijgemaakt voor nieuwe meubelontwerpen en constructies. Onze nieuwe webshop cncfurniture.nl is daarvan een voorbeeld. Online bestellen en het toch lokaal laten kunnen maken met de mogelijkheid tot persoonlijke aanpassingen. Dat is wat je als klant toch graag zou willen als antwoord op een steeds verder globaliserende economie. Downloadable design maakt dat mogelijk. Op de opendag laten we zien hoe het allemaal werkt.

Opendag 2018

Op de open dag laten we u niet alleen de producten van onze nieuwe website zien, maar ook hoe ze gemaakt worden. We laten zien wat er met een computergestuurde freesmachine allemaal mogelijk is en wat voor nieuwe producten er worden ontwikkeld. Bijvoorbeeld een kunstkrukje voor de museumwinkel van het Groninger Museum, maar ook nieuwe zelfbouw kastsystemen of mooie banken voor scholen.
OpMaat3D is ook onderdeel van het Bedrijvencluster Neutronstraat. Idee, ICT en CNC gaan hierin naadloos samen. Alle bedrijven die onderdeel zijn van dit cluster versterken elkaar door gezamenlijke ontwikkeling en realisatie van projecten. In een presentatie laten we een aantal projecten zien. Hoe ze zijn ontworpen en hoe ze gerealiseerd zijn, o.a. het net geopend bezoekerscentrum Dijkverbetering in Delfzijl.

Route Omschrijving

Bedrijventerrein Hoendiep. Westelijke ringweg, Afslag (Mc Donalds) Hoendiep, 1 weg rechts, einde weg afbuigen naar links. U vindt ons na ca. 100 meter aan de rechterzijde Neutronstraat 7 (pand 7)

Bezoekadres

Neutronstraat 7
9743 AM Groningen

+31618183180

Website