Yarden uitvaartzorg

Bedrijfsactiviteiten

Uitvaartorganisatie
Yarden verzorgt, licht voor en verzekert. We zijn er tijdens de uitvaart, maar ook in de periode ervoor en erna. Met persoonlijk advies en goede voorlichting. Onze uitvaartverzekering zorgt ervoor dat uw wensen ook financieel mogelijk zijn.


Altijd in de buurt
Met 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen verspreid door heel Nederland is Yarden altijd in de buurt. Onze 900 vaste medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers) en 200 vrijwilligers luisteren graag naar uw wensen. En op onze vestigingen is bijna alles mogelijk. Van uitgebreide catering tot live muziek.

Yarden Vereniging
Praten over de dood kan veel troost geven. Daarom maakt Yarden Vereniging de dood bespreekbaar. Onze vrijwilligers organiseren verschillende activiteiten, zoals bijeenkomsten over verliesverwerking, uitvaartvormgeving, reïncarnatie en kinderen en de dood. Als u zich verzekert bij Yarden, wordt u automatisch lid van onze vereniging en kunt u gratis naar alle bijeenkomsten. Bekijk de agenda op de website.

Opendag 2018

Wij verzorgen naast een rondleiding en een kijkje achter de schermen, aanvullende activiteiten volgen. Sowieso informatie over de komende verbouwing.

Route Omschrijving

Crematoriumlaan

Bezoekadres

Crematoriumlaan 6
9747 AM Groningen

0505778241

Website