Yarden uitvaartzorg

Bedrijfsactiviteiten

Uitvaartorganisatie
Yarden verzorgt, licht voor en verzekert. We zijn er tijdens de uitvaart, maar ook in de periode ervoor en erna. Met persoonlijk advies en goede voorlichting. Onze uitvaartverzekering zorgt ervoor dat uw wensen ook financieel mogelijk zijn.


Altijd in de buurt
Met 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen verspreid door heel Nederland is Yarden altijd in de buurt. Onze 900 vaste medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers) en 200 vrijwilligers luisteren graag naar uw wensen. En op onze vestigingen is bijna alles mogelijk. Van uitgebreide catering tot live muziek.

Yarden Vereniging
Praten over de dood kan veel troost geven. Daarom maakt Yarden Vereniging de dood bespreekbaar. Onze vrijwilligers organiseren verschillende activiteiten, zoals bijeenkomsten over verliesverwerking, uitvaartvormgeving, reïncarnatie en kinderen en de dood. Als u zich verzekert bij Yarden, wordt u automatisch lid van onze vereniging en kunt u gratis naar alle bijeenkomsten. Bekijk de agenda op de website.

Opendag 2018

Wij verzorgen naast een rondleiding en een kijkje achter de schermen een drietal optredens aan van "De Zandtekenaar", 11.30 uur, om 13 uur en om 15 uur.

In de stilte van het zandstrooien worden herkenbare beelden opgeroepen. De zandtekenaar Elze van den Akker heeft een prachtig verhaal in het zand gemaakt, waarin de herinnering, de liefde, centraal staat. Elze komt zelf op locatie om de voorstelling van maximaal 15 minuten uit te voeren. Zij gebruikt hiervoor een grote lichtkast met een glazen plaat. Zij strooit het zand op het glas en tekent vormen in het zand. Via een camera worden haar bewegingen en de afbeelding geprojecteerd op het scherm.

Daarnaast kan men het LEGO pakket crematie bekijken, uitleg krijgen en de kinderen mogen er natuurlijk mee spelen. http://www.rouwenadvies.nl/products/startspakket-lego-crematie/

Route Omschrijving

Crematoriumlaan

Bezoekadres

Crematoriumlaan 6
9747 AM Groningen

+3150 571 7244

Website