Devhouse Spindle

Bedrijfsactiviteiten

Devhouse Spindle is een echt "nerdbedrijf". We ontwikkelen open source software, voornamelijk voor de communicatiesector. Zo bouwden we het snelstgroeiende VoIP-platform van Europa en maken we een intuïtieve CRM die je gerust een Personal Assistent kunt noemen.

Bij Spindle werken we holacratisch: er zijn hier geen managers, chefs of andere bazen te vinden. Het Spindle bedrijfsmodel is zo plat als maar kan.

Opendag 2017

Benieuwd naar onze stek in The Big Building? Kom gerust langs voor een kopje koffie, een demo van onze producten, een inkijkje in onze manier van werken of een game op onze VR-bril.

Je bent van harte welkom tussen 12:00 en 17:00 uur.

Route Omschrijving

Spindle is gevestigd in The Big Building, dit is het voormalige PostNL gebouw direct achter het spoor. Parkeren kan (betaald) voor deur, maar met de fiets of lopend zijn we nog makkelijker te bereiken!

Vacatures

  Bij Spindle zijn we altijd op zoek naar goede programmeurs. Kijk voor onze actuele vacatures op https://wearespindle.com/jobs

  Zit jouw droombaan hier niet bij, maar kun je zeker iets toevoegen aan ons bedrijf? Verras ons met je open sollicitatie of kom langs voor een kopje koffie!

  Bezoekadres

  Achterweg 1
  9725 BM Groningen

  +31508009000

  Website