Schipper Kozijnen bv

Bedrijfsactiviteiten

Schipper Kozijnen. In 1969 gestart als klein familiebedrijf, nu een landelijk opererende organisatie met circa 200 medewerkers, met totaal 5 vestigingen door heel Nederland.

Met een op maat gemaakt advies, kwaliteit in producten en complete nazorg bieden wij een TOTAAL ONTZORGPAKKET voor de woning met onderhoudsarme kunststof en aluminium oplossingen:
• kozijnen, ramen en deuren
• schuifpuien
• dakkapellen
• rolluiken en zonwering
• horren en raamdecoraties

In onze showroom hebben wij een groot aantal voorbeeldopstellingen van onze producten. Onze gespecialiseerde verkopers adviseren u graag welke mogelijkheden er voor uw woning zijn.

Opendag 2017

De mogelijkheid om bij Schipper inspiratie op te doen voor de woning. Nieuw in onze showroom is proCoverTec: een unieke mat-satijnen kleurafwerking van het kunststof kozijn, welke rondom een natuurlijke uitstraling geeft: buiten, binnen én in de sponning!
Ook nieuw is de uitbreiding van onze showroom met dakramen van partnerbedrijf Arno's Dakramen.
TIP: neem ook een kijkje in de fabriek De Verbinding BV waar dove medewerkers een aantal van onze kwaliteitsproducten maken.
Graag tot ziens!

Route Omschrijving

U vindt Schipper Kozijnen aan de Osloweg 137b op Bedrijventerrein Driebond gelegen in het oosten van Groningen langs de wegen N7 (verlengde van de A7) en de N46. Door deze ligging is dit terrein gemakkelijk te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Bezoekadres

Osloweg 137b
9723 BK Groningen

+3150 573 6757

Website