Sanidirect

Bedrijfsactiviteiten

De stad Groningen, met de martini toren als hoogtepunt. Of het nu gaat om een nieuwe gehele badkamer, toiletsets met alles erop en eraan, inloopdouches of los sanitair. Het is allemaal in mooie opstellingen te bekijken in deze grote showroom. Ook kun je ter plekke profiteren van alle aanbiedingen die de winkels hebben.

Daarnaast zijn er in elke showroom opstellingen van badmeubels, spiegels, wastafels, kranen, douchecabines en toilets. Onze deskundige adviseurs zullen altijd de beste combinatie van prijs en kwaliteit adviseren.

Opendag 2017

Tijdens de OpenStad! heten wij u welkom in onze showroom, om u te laten zien wat voor mooie sanitair producten, tegen internetprijzen wij te bieden hebben.

Indien u belangstelling heeft om uw wensen te vertalen in een prachtige badkamer of toiletruimte, dan kunnen wij op afspraak hier met u naar kijken.

Om dit te belonen, krijgt u bij bezoek op de OpenStad! van ons een accessoires cheque ter waarde van € 150,= kado.

Welke bij aanschaf van een complete badkamer of toiletruimte in te wisselen is voor mooie accessoires, bovenop de internet aanbieding.

Tot zaterdag 18 maart 2017.

Route Omschrijving

Bij onze badkamer showroom in Groningen kun je gewoon voor de deur parkeren. Voldoende plaats om dichtbij onze badkamer showroom te parkeren dus!

Peizerweg 84, 9727 AK Groningen. Tussen Woonboulevard Peizerweg en Tuinland in. Eigen gratis parkeerplaats aanwezig.

Bezoekadres

Peizerweg 84
9727 AK Groningen

050-5250037

Website