ESA Trucks

Bedrijfsactiviteiten

ESA Trucks staat al meer dan 90 jaar voor ervaring, service en aandacht. U bent bij ons op het juiste adres voor DAF, GINAF, TATRA, Fiat Professional bedrijfswagens en Fassi autolaadkranen.

ESA Trucks is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen in Nederland, Polen en Denemarken. U kunt bij ons onder andere terecht voor advies, verkoop, onderhoud en reparatie van bedrijfswagens en kranen. Tevens repareren en onderhouden wij opleggers en aanhangwagens en leveren wij onderdelen en accessoires.

Wij beschikken over vestigingen op toplocaties die stuk voor stuk zeer goed bereikbaar zijn. De vestigingen zijn toonaangevende, gespecialiseerde bedrijven. Al onze vestigingen ondergaan alle wettelijke keuringen en zijn ingericht met de meest moderne en milieuvriendelijke apparatuur. Bij alle vestigingen kunt u terecht voor regulier onderhoud van uw bedrijfswagen, APK-keuring en een kleine- of grote beurt. ESA Trucks is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Opendag 2018

Maak kennis met de wereld van een bedrijfswagendealer. Neem een kijkje in de werkplaats en het magazijn. Trek een overall aan en help onze medewerkers bij een onderhouds-, reparatie- of diagnoseklus.

Route Omschrijving

ESA Trucks bevindt zich aan de Bornholmstraat 54 in Groningen. Deze locatie is zowel met auto als openbaar vervoer goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Stages

  Op zoek naar een stage? ESA Trucks is een geaccrediteerd leerbedrijf. Bij ESA Trucks zijn verschillende stagemogelijkheden. Volg je bijvoorbeeld de opleiding Bedrijfswagentechniek, Autotechniek,Transport- en Logistiek, Financiële Administratie of ICT? Dan bieden wij volop stagemogelijkheden. Stuur je stage-aanvraag naar Mirjam Magermans (P&O) via vacature@esatrucks.eu en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

  Vacatures

   Kijk voor onze actuele vacatureoverzicht op www.esatrucks.nl

   Bezoekadres

   Bornholmstraat 54
   9723 AZ Groningen

   +31503132945

   Website