Autobedrijven Dijkstra Groningen B.V.

Bedrijfsactiviteiten

Binnen de Dijkstra Autogroep hebben wij verschillende afdelingen, waaronder: verkoop, werkplaats, magazijn en receptie.

De dagelijkse bezigheden van de verkoopafdeling bestaan uit het aanspreken van klanten die binnen stappen in de showroom en uiteraard leads oppakken die via de website, per mail of telefonisch bij ons binnenkomen. Wanneer er geen leads binnenkomen, zullen we deze zelf creëren door klanten actief te benaderen met een mooi voorstel. Daarnaast onze nieuwe en gebruikte auto's adverteren op het internet. En uiteraard ervoor zorgen dat elke klant meer dan tevreden bij ons de showroom uitstapt.

Onze serviceadviseurs verwelkomen de klanten (zowel persoonlijk als telefonisch) die vragen hebben omtrent onderhoud, reparatie en vervangend vervoer. Zij inventariseren waarvoor de klant bij ons komt en bieden de meest passende oplossing.

Onze monteurs voeren niet alleen onderhoud uit aan auto's, maar werken ook aan nieuwe auto's. Door middel van de nieuwste technologieën (de)monteren ze nieuwe systemen en voeren ze de reparaties uit, worden upgrades uitgevoerd ten aanzien van bijvoorbeeld het motormanagement en navigatiesystemen.

Opendag 2018

Kom langs bij Dijkstra Autogroep en bekijk de nieuwe DS7 Crossback in de DS Salon of neem een kijkje in onze werkplaats.

Goed in banden verwisselen? doe dan van 12.00 -13.00 uur mee met de bandenwissel competitie!

En alle bezoekers ontvangen een leuke attentie.
Dus kom langs op 29 september!

Route Omschrijving

Ons bedrijf is gevestigd aan de Koldingweg 29 op Industrieterrein Driebond.

Stages

  Bij onze vestiging in Groningen hebben wij stageplekken beschikbaar op de afdelingen verkoop, receptie, magazijn en de werkplaats.

  Op de afdeling verkoop loop je mee met onze verkoopadviseurs om de fijne kneepjes van het vak te leren, zoals het aanspreken van klanten, het inschatten van de behoeftes van de klant, maar ook andere werkzaamheden wat de verkoop kan ondersteunen in het creëren van leads, zoals internetadvertenties, social media etc. Het uiteindelijk doel is natuurlijk dat wanneer je helemaal klaar bent gestoomd zelfstandig met een klant aan tafel kan gaan om een verkoopgesprek te voeren.

  Vacatures

   Wij zijn voor onze vestiging Groningen op zoek naar een Verkoopadviseur (m/v) voor Citroën en DS.

   Bezoekadres

   Koldingweg 29
   9723 HL Groningen

   050-5445311

   Website