Sport050

Bedrijfsactiviteiten

Sport050 is de sportuitvoerder van de Gemeente Groningen. We faciliteren sporters door alle binnen- en buitensport-accommodaties en zwembaden te onderhouden, te verhuren en te exploiteren. We geven zelf ook lessen op het gebied van zwemmen en schaatsen.

Het platform Sport050.nl is een initiatief van de gemeente Groningen. Het doel van het platform is om Groningers te enthousiasmeren voor sport en bewegen en ze wegwijs te maken in het Groningse sportaanbod

Opendag 2018

Op 29 september van 09.00 -13.00 uur wordt de Nationale Sportweek feestelijk afgesloten met het Beweegfestival. De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat twee weken lang sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral ook hoe leuk sporten en bewegen is. Vanuit Sportcentrum Kardinge dan ook als afsluiting van dit evenement het beweegfestival georganiseerd om kinderen (en alle bewoners rondom Kardinge) te inspireren en stimuleren om in het nieuwe seizoen lekker te gaan sporten. Er zullen dan ook verschillende sportclubs aanwezig zijn op het beweegfestival.

LET OP het beweegfestival is van 09.00- 13.00 uur!

Route Omschrijving

Kardingerplein

Bezoekadres

Kardingerplein 1
9735 AA Groningen

+31502103431

Website