Roossien hoogwerktechniek

Bedrijfsactiviteiten

Roossien Hoogwerktechniek is al twintig jaar de producent en leverancier van kwalitatieve hoogwaardige klimmaterialen zoals ladders, trappen, bordessen en hekwerken van de Benelux en daarbuiten. Sinds de oprichting van het bedrijf is onze missie, “het creëren van innovatieve, betrouwbare maar ook betaalbare werkplekken voor veilig werken op hoogte”, niet veranderd. Van concept tot aan vervaardiging en van vervaardiging tot aan levering, wij zijn betrokken bij elke stap in het proces om zo gegarandeerd de beste klimmaterialen en diensten te kunnen leveren aan onze klanten. 
De combinatie van visie, vakmanschap, maatwerk en diensten maakt ons uniek, zelfs binnen ons eigen vakgebied. We mogen dan ook met trots zeggen dat wij als bedrijf bij de laatste 9 genomineerden van de Groninger Ondernemingsprijs 2018 zitten.

Opendag 2018

Op 29 September opent Roossien Hoogwerktechniek haar deuren voor publiek met veel leuke, informatieve en interactieve activiteiten in en rondom het gebouw. Met als hoogtepunt een heuse 'Microhoogwerker Race' waarbij je te gekke prijzen kan winnen! Daarnaast is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje het pand te bezichtigen en meer te leren over onze wereld van veilige en innovatieve klimmaterialen. Ben jij benieuwd naar hoe jouw klimmaterialen worden gemaakt of  ben je op zoek naar een super leuke baan of stage? Bezoek ons dan tijdens de OpenStad bedrijvendag Groningen 2018!

Route Omschrijving

Ons pand is gelegen aan de Bornholmstraat 40 en parkeren is gratis.

Vanaf N7 (Richting Eemshaven/ Hoogezand/ Delfzijl/ RING-Zuid/ Oldenburg)
Volg de middelste rijstrook om afrit 38- Groningen te nemen richting Centrum. Ga verder op de Bergenweg. Blijf op de Bergenweg tot aan de afslag richting de Bornholmstraat aan de rechterkant. Houd de flauwe bocht naar rechts aan en rij nog ca. 210 m door totdat je Roossien Hoogwerktechniek aan de linkerkant ziet. 

Vanaf  N7 (Richting RING-Zuid/ Amsterdam/ Drachten/ Assen)
Neem afslag 38- Groningen richting Zuidoost. Houd links aan om door te rijden in de richting van de Euvelgunnebrug/ de Osloweg. Ga verder op de Osloweg en neem bij de rotonde de 3de afslag naar de Bornholmstraat. Rij nog ca. 210 m door totdat je Roossien Hoogwerktechniek aan de linkerkant ziet.  

Openbaar vervoer
Er zijn verschillende manieren om de Bornholmstraat 40 te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf treinstation Groningen Europapark is het ongeveer 14 min. lopen naar de industriebuurt. Het is ook mogelijk om via het hoofdstation te reizen en een overstap te maken bij het UMCG. Vanaf het UMCG is het mogelijk om te reizen met bus 2, 171 of 178 naar halte P3/ Boumaboulevard. Vanaf halte P3 is het nog ongeveer 4 min. lopen naar Roossien Hoogwerktechniek. Het is ook mogelijk om bij het UMCG bus 74 te nemen en te stoppen bij halte Osloweg. Vanaf deze halte is het nog ong. 2 min. lopen richting ons pand.

Stages

  Voor meer informatie over stageplekken kijk op www.roossien.info/werken-bij-roossien/vacatures

  Vacatures

   Voor meer informatie over onze openstaande vacatures kik op www.roossien.info/werken-bij-roossien/vacatures

   Bezoekadres

   Bornholmstraat 40
   9723 AX Groningen

   050 3053 816

   Website