Stork

Bedrijfsactiviteiten

Stork verleent Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige diensten aan industriële klanten. Dit kan onderhoud zijn aan bestaande installaties maar ook grote nieuwbouwprojecten of onderhoud stops. In Groningen beschikken wij over een werkplaats waar we leidingwerk samenstellen en lassen maar ook elektrotechnische besturingskasten ontwerpen en bouwen.

Opendag 2018

Op de locatie Groningen produceren we leidingwerk wat we in de werkplaats in elkaar lassen. In de werkplaats elektro ontwerpen en bouwen we besturingskasten voor de industrie en infra (bruggen en sluizen). Op de OpenStad050 dag demonstreren wij o.a. een innovatie binnen Stork waarbij we door middel van Virtual Reality medewerkers trainen op het gebied van veiligheid. Door middel van situaties waarin je terecht komt wordt je getraind om de juiste acties en beslissingen te nemen. De omgevingen die hiervoor ontwikkeld zijn komen ook echt overeen met hetgeen onze mensen dagdagelijks tegenkomen.

Route Omschrijving

Euvelgunnerweg 12, vanuit de stad over de Sontbrug ziet u Stork aan de rechterkant. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Stages

  Wij hebben diverse mogelijkheden voor techniek enthousiastelingen om stage bij ons te lopen. Dit kan op de afdeling engineering, werkvoorbereiding of bij de klant.

  Vacatures

   We zijn continue op zoek naar goede vaklieden.
   Voor een overzicht van actuele vacatures check www.werkenbijstork.com

   Bezoekadres

   Euvelgunnerweg 12
   9723 CT Groningen

   088-0891200

   Website