Rwinshowtechniek

Bedrijfsactiviteiten

Rwin Showtechniek bestaat meer dan 35 jaren en is volop actief in onze branche. Rwin Showtechniek is een uitstekende en betrouwbare partner voor het leveren, huren, onderhouden en bedienen van installaties.

Wij kunnen de geleverde apparatuur monteren, de bekabeling aanleggen en de aparatuur testen deze voor gebruik, ook bediening is bij ons in goede handen.

Opendag 2018

Tijdens Open Stad, in onze zojuist geheel verbouwde zaak een overzicht van wat wij Showtechniek noemen, welke wij verhuren en verkopen, zoals licht, geluid, podia, beeld, trussen, flightcases en decoratiedoeken voor iedereen die dat nodig heeft voor feesten, evenementen, gastronomie, beurzen, presentaties en vergaderingen. Wij vieren onze nieuwe zaak met een korting van 15 % op ons pakket.
Bij gelegenheid schenken wij graag wat voor u in, verder is onze koopjeshoek geopend.

Route Omschrijving

U vindt ons aan de Veemarktstraat 92 tegenover het Griffeplein en de Meeuwerderweg, naast Cultuurcentrum de Oosterpoort. Wij hebben een aantal parkeerplekken voor de deur.

Stages

  Regelmatig hebben wij stageplekken, je werkt samen met ons team of alleen aan projecten of in de zaak/magazijn. Wij geven je alle ruimte om ook met apparatuur

  Bezoekadres

  Veemarktstraat 92
  9724 GC Groningen

  +31503601616

  Website